За Ото Бок

В продължение на повече от девет десетилетия, нашата мисия е да възстановим и подобрим независимостта на хората със затруднена подвижност. Повечето хора ни познават като компания, която произвежда продукти като протези, скоби и ортези, детски и инвалидни колички, възглавници и аксесоари. Ние се гордеем с качеството и напредналите технологии, които са отразени в нашите продуктови линии.

Но има още. Хората, които работят за нас вярват в мисията ни и я приемат като личен ангажимент да направят хората, които са зависими от някой от нашите медицински продукти по-активни.

Нашата отдаденост е отразена във видовете хора, които клиницисти като Байрон, който лично се ангажира с гаранция, че нашите продукти правят само това, което обещават да бъде направено. Или нашите услуги за хората, които обслужваме, като Шарън, удовлетвореността на клиентите, и Брайън, нашият навигатор. Това също включва хора като Карин в комуникациите, които след 13 години все още обичат да споделят реални истории на големи и малки почувствали разлика в качеството на живота с нашите продукти.

Очакваме с нетърпение да се подготвите със знания и се надяваме, че ще намерите неща на този сайт, които ще са ви от полза. Имаме за цел да осигурим обучение и информация, която е персонализирана за хората, които използват нашите продукти, както и за техните приятели и семейството им. Ако имате предложения или коментари,моля, споделете ги!

Нашата история
Ото Бок е основана в Германия през 1919г. от Ото Бок, протезист. Неговата визия за възстановяване на мобилността живее днес, за да служи на света с повече от 46 места, достигайки повече от 100 страни. Компанията е със седалище в Дудерщад, Германия, и има повече от 5000 служители.

В началото на 20 век Ото Бок трансформира начина, по който се правят протези на крайници. Вместо да изрязва дървета, за да паснат на пациента, той прилага техники за производство и създава отделни компоненти (като колене и краката), които могат да се комбинират, променят или персонализират, за да създаде крайник, уникален за всеки пациент който обаче не е построен от нулата.

Поради своята упорита работа, протезистите са били в състояние да отговорят на търсенето, генерирано от Първата световна война и да помогнат на ветераните да останат активни, доколкото е възможно.